Kosten

Voor bedrijven vragen wij een uurtarief of een productprijs die wij aan de markt getoetst hebben, waarbij wij voor kwaliteit gaan.Geheel afhankelijk van uw situatie wordt een traject of actieplan opgesteld dat past bij uw behoefte, hindernissen en het doel.De ervaring heeft ons geleerd dat het proces binnen een tweede spoor heel verschillend kan zijn. Tegelijk  zijn de overeenkomsten dat het vaak gaat om naast het vinden van een nieuwe passende werkplek ook behoefte is aan vergroting van assertiviteit, coaching en loopbaanbegeleiding.

Bij (kortdurende) coaching en of loopbaantrajecten wordt tijdens het intakegesprek bepaald aan de hand van de vraag (het doel) wat de lengte van het traject zal zijn en de daaraan verbonden kosten. Voor een kort traject is de prijs rond de 1500,- excl. btw. 

Wanneer er behoefte is aan een afsluitend rapport, zeker voor zowel werkgever alsmede de werknemer belangrijk voor de toekomst in verband met scholing/ondersteuning voor duurzame inzetbaarheid is zo'n traject een goed preventief middel.

Ook wanneer er jobcoaching nodig is om vaardigheden te verbeteren ,zowel op het gebied van werknemersvaardigheden alsmede communicatieve vaardigheden en of het vergroten van de vermogens in het omgaan met stress al dan niet werkgerelateerd. Ook hierbij zijn de kosten rond de 1500,- euro excl. btw.

Wanneer er echter zo goed als geen mogelijkheden meer zijn om in de laatste uitgevoerde functie meer te werken en ook in een andere functie heeft u als werkgever geen mogelijkheden voor de werknemer dan starten we een zogenaamd tweede spoor beleid op.