Specialisme

Ik ben een echt mensenmens en werk dan ook al vele jaren met mensen, voorheen zo’n 35 jaar binnen de psychiatrie en sinds een jaar of 10 binnen de dienstverlening. Indertijd werkte ik binnen de psychiatrie in verschillende functies als mede voor verschillende organisaties waarbij ik altijd het spanningsveld van wonen, werken, dagbesteding op zocht. Ik ben op actie gericht en zelf ontwikkelen of het ander helpen ontwikkelen is daar onderdeel van.

Mijn expertise is dan ook het afstemmen en doseren.Graag haal ik “ïets uit elkaar”. Doorvragen, doelen stellen, inzicht vergroten, mogelijkheden creëren, problemen oplossen.

Ik ben op de hoogte van regelingen binnen UWV, gemeente en zorgverzekeraar.

Ik stem af op de begeleidingsbehoefte van de persoon in kwestie en biedt dan ook maatwerk. Naast de actieve coaching geef ik vaak adviezen mee naast huiswerkopdrachten. Deze adviezen kunnen over literatuur gaan, informatie over andere vormen van "steun" of anderszins dat wat nodig is en aansluit.  

Mijn kennis, contacten en interesse m.b.t. sectoren ligt vooral in welzijn, onderwijs, (gezondheid) zorg, horeca, bedrijfsleven en het zelfstandig ondernemerschap.