Ervaringen

 

Verschillende ervaringen van klanten

Op de vraag of er aan de dienstverlening voldaan was werd het antwoord gegeven: ik heb trajectbegeleiding gezocht waar aandacht en ruimte was voor de werkelijke problematiek. Deze heb ik ruimschoots gevonden. Het belangrijkste in het traject was het inzicht dat stressreductie prioriteit heeft boven alle andere zaken. Het meest gebaat ben ik geweest bij het toepassen van dit inzicht en het afstemmen van de ambitie daarop. 

Ik heb zeker waardering voor het geduld, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen dat ik heb mogen beleven. Juist deze aspecten maken het traject doelmatig.

Ik heb de dienstverlening als zorgvuldig en steunend ervaren. Er was voor mij een luisterend oor. Wanneer ik het weer nodig heb zal ik er zeker terug gaan.

Door aandacht, echte belangstelling en tegelijk sturende opstelling bereikte ik wat ik wilde, een baan en meer energie (ruimte) voor mezelf.

Deze mevr. begreep heel goed waar het allemaal over ging, en kon daardoor dus heel goed inspelen op de behoefte van ons als klant. We hebben op de site hun verhaal gelezen, en wat daarin stond sloot bijna naadloos aan bij onze situatie. Voor ons persoonlijk hebben ze gedaan wat ze beloven. Begeleiden naar een betaalde baan, en plezier in het werk omdat het langzaamaan is opgebouwd. Hier hielden ze echt de hoognodige voet op de rem. En dat is nou net wat ik nodig had!

Ik ben erg tevreden ben met hoe Corine me heeft geholpen mijn weg terug te vinden naar mezelf, inzichten heeft gegeven en ik met haar samen heb mogen kijken naar een oplossing voor de komende jaren die het meest passend zijn voor de situatie die het nu betreft. Ik kijk uit naar nog meer te mogen groeien binnen mijn nieuwe werkplek, maar ook samen met de lieve mensen om me heen die ik ook meer om hulp heb durven vragen. Corine sluit heel erg aan bij hetgeen ze voor zich ziet, durft te spiegelen en te confronteren zonder draagvlak te verliezen en te blijven kijken naar mogelijkheden. 

Juiste uitleg, uitstekende begeleiding gekregen, mevrouw Bogaart zeer lieve en meedenkende persoon!

Er wordt alle tijd genomen om mij uit te laten vinden wat er aan de hand was en wat ik moest doen en nodig had om uit het gat te komen waar ik in zat.

Beter dan ik vooraf verwachtte. Ik kan normaal iemand niet snel vertrouwen maar voelde mij juist op me gemak.

Jaarlijks doen wij mee aan een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek voor het UWV.  De bovengenoemde ervaringen zijn hieruit naar voren gekomen.