Reviews uit ons Klanttevredenheidsonderzoek»

Gepubliceerd op 08-03-2022

Jaarlijks doen wij mee aan een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek voor het UWV. Lees hier enkele van onze reviews.

 Rapportcijfer: 9

Deze mevr. begreep heel goed waar het allemaal over ging, en kon daardoor dus heel goed inspelen op de behoefte van ons als klant. We hebben op de site hun verhaal gelezen, en wat daarin stond sloot bijna naadloos aan bij onze situatie. Voor ons persoonlijk hebben ze gedaan wat ze beloven. Begeleiden naar een betaalde baan, en plezier in het werk omdat het langzaamaan is opgebouwd. Hier hielden ze echt de hoognodige voet op de rem. En dat is nou net wat ik nodig had!

 Rapportcijfer: 10

Heb veel geleerd. Geleerd om naar mezelf te kijken en te luisteren vooral. Begeleiden bij het vinden van een werkplek, waar ik werkervaring en ritme kan opdoen. Helpen om stappen te zetten die nodig zijn om uiteindelijk een betaalde baan te kunnen vinden. Beter dan ik vooraf verwachtte

 Rapportcijfer: 9

Juiste uitleg, uitstekende begeleiding gekregen, mevrouw Bogaart zeer lieve en meedenkende persoon!

 Rapportcijfer: 9

Beter dan ik vooraf verwachtte. Ik kan normaal iemand niet snel vertrouwen maar voelde mij juist op me gemak

 Rapportcijfer: 10

Er wordt alle tijd genomen om mij uit te laten vinden wat er aan de hand was en wat ik moest doen en nodig had om uit het gat te komen waar ik in zat. Helpen om mijn minder sterke punten te verbeteren, om een beeld te krijgen welk soort werk ik zou kunnen doen en om stappen te zetten die nodig zijn om uiteindelijk een betaalde baan te kunnen vinden. Mijn eerdere ervaring met een reintegratie specialist vanuit mijn werkgever had totaal het tegenovergestelde effect en duwde me verder weg van wat er moest gebeuren, die had totaal geen interesse in wat ik nodig had om weer gezond( mentaal en fysiek) door het leven te kunnen.

 Rapportcijfer: 9

Omdat ik erg tevreden ben met hoe Corine me heeft geholpen mijn weg terug te vinden naar mezelf, inzichten heeft gegeven en ik met haar samen heb mogen kijken naar een oplossing voor de komende jaren die het meest passend zijn voor de situatie die het nu betreft. Ik kijk uit naar nog meer te mogen groeien binnen mijn nieuwe werkplek, maar ook samen met de lieve mensen om me heen die ik ook meer om hulp heb durven vragen. Corine sluit heel erg aan bij hetgeen ze voor zich ziet, durft te spiegelen en te confronteren zonder draagvlak te verliezen en te blijven kijken naar mogelijkheden. Ze neemt hier de tijd voor en helaas is het wel zo dat we helaas daardoor wat mogelijkheden qua scholing zijn misgelopen, maar dit had ook vanuit het UWV wat anders opgepakt mogen zijn. Persoonlijke omstandigheden van een UWV medewerker kunnen en mogen ook geen reden zijn, om geen zorg te dragen voor dienstverlening die vanuit deze organisatie redelijkerwijs verwacht mag worden, desnoods met terugwerkende kracht. Ik kan haar van harte aanbevelen voor andere cliënten die via het UWV binnenkomen en alleen maar als tip meegeven sommige dingen wellicht wat eerder in te zetten, in de wetenschap dat UWV klaarblijkelijk niet heel snel anticipeert op dingen. Vandaar dus een negen en geen tien. Begeleiding was verder top!

 Rapportcijfer: 9

Contact is persoonlijke, goede tips van coach en goed inlevingsvermogen. Afspraken worden nagekomen. Ik had goed beeld gekregen van coach tijdens eerste intake gesprek. Het is iemand met veel levenservaring, die zich makkelijk in ander verplaatst